El botiguer que es va fer d’or venent neu de les muntanyes

Can Joan de s’Aigo s’ha convertit en un símbol de l’esperit mallorquí des de la seva fundació en 1700. Pocs saben que el seu origen era a la venda d’aigua obtinguda de les ” cases de neu ” de la Serra de Tramuntana , el comerç va arribar fins i tot a regular-se.

Els que van a Can Joan de s’Aigo diuen que fer cua per tenir taula és part del ritual. Pocs saben , però, que fa més de 300 anys els mallorquins ja abarrotaven el local quan Can Joan era una sucursal de les cases de neu .

La fama de les seves cambres i la seva xocolata són només la punta de l’iceberg de la seva història. Qui no s’ha preguntat d’on ve el aigo del seu nom ? Cal remuntar-se a 1700 .

Continuar llegint

Un bonic article realitzat per Laura Jurado, del diari B @ Leopolis – el mundo.es